SP: Najveći i najbolji

Izvor: B92, 23.Nov.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Najveći i najbolji

Novo izdanje Sportskog pregleda B92.net donosi vam priče o odnosu FIBA i Evrolige, Dijegu Maradoni i Majklu Džordanu.

Od tužbi i pretnji do predloga za saradnju. Tako izgelda odnos FIBA i Evrolige prethodnih godina, a kulminiralo je uoči ove sezone.

Generalni sekretar FIBA Kamil Novak otkrio je da je ta organizacija dala zanimljiv predlog Evroligi. Legendarni Dijego Armando Maradona trenutno živi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i radi u Dubaiju gde je dao ekskluzivni intervju za B92.net, koji će uz video materijal uskoro biti objavljen.

Majkl Džordan je simbol za veličinu. Tako je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama opisao najboljeg košarkaša svih vremena. Obama je Džordanu i Karimu Abdul-Džabaru dodelio medalje slobode.

Pogledajte novo izdanje Sportskog pregleda B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.