Avion sa fudbalerima Mančester junajteda za dlaku izbegao katastrofu!

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion sa fudbalerima Mančester junajteda za dlaku izbegao katastrofu!

Kako navodi londonskI ITV, avion sa 185 putnika morao je da odustane od prvog sletanja na aerodrom Konrad Adenauer, ali je 10 minuta kasnije sve prošlo u najboljem redu.
"Sleteli smo u Nemačku... Upravo... Tek sam se oporavio od nezgodnog prizemljenja", napisao je na Tviteru fudbaler Junajteda Rio Ferdinand čiji tim večeras igra protiv Bajera u Leverkuzenu.
Klub sa Old Traforda nije želeo da komentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << slučaj.
Navijači Junajteda pamte tragediju iz 1958. godine, kada su poginula osmorica igrača "đavola" i trojica članova stručnog štaba.
Oni su se tada, preko Minhena, vraćali iz Beograda gde su igrali utakmicu Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   London

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajtedov avion jedva sleteo u Keln! Svima je kroz glavu prošla nesreća iz 1958...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2013

Avion sa fudbalerima Mančester Junajteda, koji su putovali na meč sa Bajerom iz Leverkuzena u Ligi šampiona, tek iz drugog puta sleteo je na aerodrom u Kelnu. Kako navodi londonskI ITV, avion sa 185 putnika morao je da odustane od prvog sletanja na aerodrom Konrad Adenauer, ali je 10 minuta kasnije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.