Auu Nedoviću, nisi uzeo srebro na Mundobasketu, ali si smuvao seksi manekenku za medalju! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auu Nedoviću, nisi uzeo srebro na Mundobasketu, ali si smuvao seksi manekenku za medalju! (FOTO) (VIDEO)

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović nije igrao u Španiji i osvojio srebrnu medalju, ali je bar osvojio lepu manekenku Minu Milutinović

NBA košarkaš Golden Stejt Voriorsa i Srpski reprezentativac, Nemanja Nedović, nije zbog povrede nastupao na Mundobasketu gde je naša selekcija osvojila srebrnu medalju.

Nedović je zato dosta slobodnog vremena pa je tokom leta smuvao seksi manekenku Minu Milutinović iz spota “Noć do podne” Saše Kovačevića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
U vezi su dva ipo meseca. Pre nedelju dana zajedno su otputovali za Ameriku gde ce ziveti zajedno.

Golden Stejt Voriorsi će u budućnosti igrati u San Francisku, odnosno ovaj grad će preuzeti franšizu od Golden Stejta, pa se počelo sa gradnjom nove hale u ovom gradu u Kaliforniji.

Podsetimo da je Golden Stejt igrao u Ouklendu, a to je predgrađe San Franciska..

Foto: Privatna arhiva

Manekenka  Mina Milutinović ima 19 godina i studira Pravni Fakultet u Beogradu.

Bila je pobednica na takmičenju “Miss World Next Top Model” u Bejrutu.  Zanimljivo, Mina, se pojavljuje kao glavna manekenka u dva spota pop pevača Saše Kovačevića za pesmu “Slučajno” kao i “Noć do podne” koja je već postala letnji hit ove godine.

Pogledajte Minu kako izgleda u spotu Sađe Kovačevića

Telegraf.rs

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.