Australijan open se menja: Podloga će ostati ista

Izvor: B92, 28.Jul.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijan open se menja: Podloga će ostati ista

Australijan open, prvi Grend slem sezone, od naredne godine neće imati istog dobavljača podloge.

Taj turnir je unajmio kompaniju "GreenSet Worldwide" kao novog dobavljača podloge.

Kako se navodi, podloga i njena boja će ostati iste i i dalje će to biti legendarna plava akrilna površina.

Kompanija koju vodi bivši španski teniser Havijer Sančes Vikario dobila je ugovor na opširnom tenderu i potvrdila svoju reputaciju kao jedna od najboljih kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za postavljanje i održavanje podloga na svetu.

"GreenSet Worldwide" će biti i snabdevač podloge na ostalim turnirima u Australiji, kao što su ATP Kup, te turniri u Pertu, Sidneju, Adelejdu, Hobartu i Brizbejnu.

"Pod vođstvom GreenSet-a, naša akrilna podloga će ostati ista, ali uz veoma detaljan i intenzivan proces dizajna sa kojim ćemo napraviti najbolju moguću podlogu za sve turnire", naveo je predsednik Teniskog saveza Australije Kreg Tili.

Ulogu dobavljača podloge za turnire u Australiji do sada je imala kompanija "Kalifornija Sports Surfaces".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Australijan open dobija novog dobavljača popularne plave podloge

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019

Australijan open, prvi Grend slem sezone, od naredne godine neće imati istog dobavljača podloge...Taj turnir je unajmio kompaniju "GreenSet Worldwide" kao novog dobavljača podloge...Kako se navodi, podloga i njena boja će ostati iste i i dalje će to biti legendarna plava akrilna površina, prenosi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.