Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijan open dobija novog dobavljača popularne plave podloge

Australijan open, prvi Grend slem sezone, od naredne godine neće imati istog dobavljača podloge.

Taj turnir je unajmio kompaniju "GreenSet Worldwide" kao novog dobavljača podloge.

Kako se navodi, podloga i njena boja će ostati iste i i dalje će to biti legendarna plava akrilna površina, prenosi B92.

Kompanija koju vodi bivši španski teniser Havijer Sančes Vikario dobila je ugovor na opširnom tenderu i potvrdila svoju reputaciju kao jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od najboljih kompanija za postavljanje i održavanje podloga na svetu.

"GreenSet Worldwide" će biti i snabdevač podloge na ostalim turnirima u Australiji, kao što su ATP Kup, te turniri u Pertu, Sidneju, Adelejdu, Hobartu i Brizbejnu.

"Pod vođstvom GreenSet-a, naša akrilna podloga će ostati ista, ali uz veoma detaljan i intenzivan proces dizajna sa kojim ćemo napraviti najbolju moguću podlogu za sve turnire", naveo je predsednik Teniskog saveza Australije Kreg Tili.

Ulogu dobavljača podloge za turnire u Australiji do sada je imala kompanija "Kalifornija Sports Surfaces".

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.