Australijan open: Olga eliminsana u u dublu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijan open: Olga eliminsana u u dublu

Mlada srpska teniserka Olga Danilović je završila takmičenje u dublu na Australijan openu za juniorke.

U paru sa Ukrajinkom Martom Kostjuk je poražena u osmini finala od japansko-tajlandske kombinacije Anri Nagata - Tasaporn Naklo rezultatom 1:6, 6:4, 10:8.

Danilovićevoj preostaje singl, gde je postavljena za petog nosioca, a protivnica u osmini finala biće joj Zil Desai iz Indije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Olga u suzama " predaja zbog povrede

Izvor: B92, 25.Jan.2017, 06:05

Olga Danilović na tužan način završila je učešće na juniorskom Australian Openu – predajom zbog povrede...Sedamnaestogodišnja srpska igračica sjajno je otvorila duel sa Zel Desai iz Indije, vodila je 5:3 u prvom setu i imala zaostatak od 0:30 na svoj servis,..Danilovićeva je najpre, na otvaranju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.