Atletiko se navikao na novi stadion, Ćolovi ratnici naneli prvi poraz Sevilji! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko se navikao na novi stadion, "Ćolovi" ratnici naneli prvi poraz Sevilji! (video)

Fudbaleri madridskog Atletika slavili su u šestom kolu španske Primere.

Izabranici Dijega Simeonea slavili su na "Vanda Metropolitano" stadionu u Madridu, protiv ekipe iz Andaluzije, rezultatom 2:0 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo puno prilika, ali su viđene dve vrlo konkretne šanse na obe strane.

Sevilja je pripretila prva, u 12. minutu je Sarabija iz izgledne pozicije pogodio stativu.

Samo šest minuta kasnije, Filipe Luis šutira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na drugoj strani, ali i on pogađa okvir gola, za razliku od Sarabije, Brazilac je pogodio prečku.

Nije ipak bilo golova u prvih 45 minuta, a onda nakon manje od 60 sekundi u nastavku "Jorgandžije" dolaze do gola.

Karasko uzima loptu neopreznom Karisu, izbija sam pred Rika, dobro se snalazi i u padu uspeva da uputi dovoljno dobar udarac da natera golmana Sevilje da vadi loptu iz svoje mreže.



Nekih 20ak minuta kasnije, lepa akcije domaćina, lopta dolazi do Filipe Luisa, koji maestralno proigrava Grizmana, kom nije bilo teško da zatrese mrežu Andalužana.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Atletiko je zasluženo slavio i tako nastavio pobedonosni niz na novom stadionu.

Oni su tako i preskočili današnjeg rivala na tabeli, sada su drugi sa 14 osvojenih bodova, a Sevilja koja je doživela prvi poraz u novoj sezoni ima bod manje i odmah je iza njih na trećem mestu na tabeli.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pobeda Seltika u "Old Firmu" (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017

Izabranici Brendana Rodžersa savladali su velikog rivala u okviru škotskog Čempionšipa...Veliki derbi Škotske, poznatiji kao "Old Firm", okončan je pobedom Seltika rezultatom 0:2 (0:2)...U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je nakon pet minuta igre u nastavku Tom Rogić zatresao mrežu...

Nastavak na Sportske.net...

Het-trik Obamejanga, duel dve Borusije pripao Dortmundu

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017

Borusija iz Dortmunda bolja od Menhengladbaha, bili su veoma ubedljivi danas...Susret dve Borusije je danas u potpunosti pripao Dortmundu...Ekipa Petera Boša je bila bolja od ekipe Ditera Hekinga sa 5:1, u potpunosti su razbili Menhengladbah u svim segmentima igre i zasluženo slavili...Čak 28 minuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.