Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Romi dovoljno poluvreme za kanonadu Udinezea (VIDEO)

Fudbaleri Rome lako su obavili posao u šestom kolu protiv Udinezea, pošto su slavili sa 3:1 (3:0).

Možda je poraz od Intera na Olimpiku pre dva dana bio samo loš dan, možda i dokaz kvaliteta ‘nero-azura’, ali se Roma vrlo brzo vratila na pobednički kolosek i nastavila sa ubedljivim pobedama.
Posle Atalante u vanrednom kolu pre par dana, danas je savladan Udineze sa ubedljivih 3:1, pri čemu su sva tri gola ‘vučice’ postignuta u prvom poluvremenu.
Najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Edin Džeko načeo goste sa ‘Friulija’, a zatim je El Šaravi sa svoja dva pogotka pre odlaska na odmor stavio tačku na ovaj meč.
Nije Roma do kraja želela da previše zapinje, iako je u 89. minutu imala veliku priliku za četvrti gol, ali je Peroti promašio jedanaesterac.
Kazna je stigla samo minut kasnije, kada je Larsen dao utešni gol za Udineze i postavio konačnih 3:1.

(Izvor: youtube / PavlikTNS 2)
Serija A, 6. kolo

Subota
Roma – Udineze 3:1 (3:0)
(Džeko 12, El Šaravi 30, 45 – Larsen 90)
18.00 SPAL – Napoli
20.45 Juventus – Torino
Nedelja
12.30 Sampdorija – Milan
15.00 Kaljari – Kjevo
15.00 Krotone – Benevento
15.00 Inter – Đenova
15.00 Verona – Lacio
18.00 Sasuolo – Bolonja
20.45 Fjorentina – Atalanta

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SERIJA A: Romi dovoljno poluvreme za kanonadu Udinezea (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roma u seriji, novi trijumf! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017

Rimljani izborili još jednu ubedljivu pobedu u Seriji A...Ekipa Rome ostvarila je još jednu, treću uzastopnu, a ukupno četvrtu pobedu ove sezone u italijanskom šampionatu...Tri dana posle ubedljivih 4:0 protiv Beneventa, Di Frančeskov tim je danas lako izašao na kraju i sa Udinezeom na svom terenu...Ovoga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.