Atletiko - Real: Igra Tores, ne igra Ronaldo!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko - Real: Igra Tores, ne igra Ronaldo!

Pročitajte sastave za madridski derbi koji počinje u 21 čas. Zanimljive postave izveli su Dijego Simeone i Karlo Anćeloti.

Fernando Tores igra, Kristijano Ronaldo ne.

Treneri dva slavna madridska kluba, Atletika i Reala, odredili su sastave za prvu utakmicu osmine finala Kupa kralja, koja će od 21 čas početi na "Visente Kalderonu", domu crveno-belih.

U tom dresu prvi put posle devet godina i odlaska u Liverpul nastupiće i dalje najmlađi kapiten u istoriji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Fernando Tores. Na drugoj strani, u belom dresu, neće biti (prema mnogim mišljenjima) najboljeg fudbalera današnjice, Kristijana Ronalda.

Atletiko - Real, 41. put u Kup, skor za sada je 10-13-17 (41:51) u korist "kraljevića" koji su dobili poslednja dva okršaja u ovom takmičenju, prošle sezone u polufinalu (3:0 na "Bernabeu" i 0:2 na "Kalderonu"). Madridski rivali igrali su finale Kupa kralja pre dve sezone, a tog proleća 2012. na "Bernabeu" bilo je 1:2 posle produžetaka.

Real ove sezone još nije pobedio Atletiko.

Od finala Lige šampiona u Lisabonu, koje je pripalo Realu rezultatom 4:1, ali posle produžetaka (Serhio Ramos izjednačio u 90. minutu na 1:1), Atletiko je pobedio dva puta i jednom je bilo nerešeno. Letos, u Superkupu Španije - 1:1 na "Bernabeu" i 1:0 na "Kalderonu", a u Primeri, kada je Real bio domaćin - 1:2 za "jorgandžije".

Šta li nas očekuje večeras? Ostanite uz MONDO...

ATLETIKO MADRID: Oblak - Gamez, Godin, Himenez, Lukas - Mario, Gabi - Saul, Raulg Garsija, Grizman - Tores.

REAL MADRID: Navas - Arbeloa, Ramos, Varan, Marselo - Kedira, Kros - Bejl, Rodrigez, Isko - Benzema.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Kralja - Tores starter, Ronaldo na klupi

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2015

Poznati su sastavi koje će Dijego Simeone i Karlo Anćeloti izvesti na večerašnji megdan na 'Visente Kalderonu'.

Nastavak na Sportske.net...

Kup Kralja: Atletiko bolji u prvoj utakmici od Reala

Izvor: UživoFudbal.com, 08.Jan.2015, 00:21

U prvoj utakmici 1/8 finala Kupa Kralja u Španiji sastali su se na Visente Kalderonu domaći Atletiko i njihov gradski rival Real. Svoj prvi nastup za tim Dijega Simeonea zabeležio je  i Fernando Tores koji je bio starter. Upravo je Simeone spremao izmenu za Toresa kada je Ramos skrivio jedanaesterac...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Ančeloti: Ronaldo je bio umoran

Izvor: B92, 08.Jan.2015

Trener Reala Karlo Ančeloti otkrio je da Kristijano Ronaldo nije bio u startnih 11 u porazu od Atletika u Kupu kralja jer je bio umoran...’Jorgandžije’ su slavile sa 2:0 na „Visente Kalderonu“, a Portugalac je u igru ušao u 63. minutu, kada je domaći tim već imao minimalnu prednost zahvaljujući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.