Simeone: Tores nam doneo energiju

Izvor: B92, 08.Jan.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Tores nam doneo energiju

Trener Atletika Dijego Simeone istakao je oduševljenje igrom Fernanda Toresa u trijumfu nad Realom sa 2:0 u osmini finala Kupa kralja.

Tores se posle sedam i po godina vratio u redove ’Jorgandžija’ i u sredu uveče odigrao prvu utakmicu u dresu šampiona Španije, a iako Simeone naglašava da će mu biti potrebno vreme da se adaptira, ne krije oduševljenje njegovim doprinosom timu.

Tores nam je doneo energiju. On je jak i brz, ali mu je potrebno vreme da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navikne i razume svoje saigrače. Što više minuta bude dobijao, bolje će se osećati“, istakao je Simeone i dodao da će tim dosta napredovati i dolaskom Kanija na pozajmicu iz Viljareala.

Sam Tores je istakao da je presrećan povratkom na „Visente Kalderon“, kao i trijumfom nad Realom.

Presrećni smo zbog mnogih stvari, našeg rada, rezultata, atmosfere. Ovo je dan za slavlje. Pobeda ima sjajan ukus, kao i uvek kada pobedite jedan od najboljih timova na svetu“, istakao je Tores.

Tores je u igri bio do 59. minuta, kada ga je zamenio Arda Turan, a posle utakmice je istakao da njegov klub još nije završio posao sa Realom.

Prednost od 2:0 nije definitivna. Odradili smo dobar posao, kontrolisali smo utakmicu i Real nije imao mnogo šansi. Ali, čeka nas još 90 minuta na Bernabeu, a ja verujem u ovaj tim“, naglasio je španski fudbaler.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Simeone nahvalio Toresa: "Dao nam je energiju!"

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2015

Pohvalno se izrazio trener Atletiko Madrida u vezi sa igrom Fernanda Toresa u gradskom derbiju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.