Atlanta i LA Klipersi na pobedu od finala konferencija

Izvor: Beta, 17.Jun.2021, 07:47

Atlanta i LA Klipersi na pobedu od finala konferencija

Košarkaši Atlante poveli su sa 3:2 protiv Filadelfije u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas pobedili sa 109:106.Atlantu je predvodio Trej Jang sa 39 poena, sedam asistencija i tri ukradene lopte. Džon Kolins postigao je 19 poena uz 11 skokova, a Danilo Galinari 16 poena uz osam skokova. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović utakmicu je završio sa šest poena, tri skoka i asistencijom.Hoksi su nadoknadili zaostatak od 26 poena iz prva tri minuta treće četvrtine. Filadlefija je u završnici treće deonice vodila sa 87:69, ali nije uspela da sačuva prednost i drugi put u seriji je izgubila na domaćem terenu.Jang je u završnici fauliran za tri poena, pogodio je sva tri slobodna bacanja i poveo ekipu do važne pobede.U ekipi iz Filadlefije najefikasniji su bili Džoel Embid sa 37 poena, 13 skokova, pet asistencija, četiri blokade i dve ukradene lopte i Set Kari sa 36 poena i sedam skokova. Samo njih dvojica su postigli koševe iz igre u drugom poluvremenu u ekipi Filadelfije.Ben Simons dodao je osam poena i devet asistencija.Šesta utakmica igra se u noći izmedju petka i subote, a Atlanta će pokušati da ostvari pobedu koja bi joj donela plasman u finale konferencije prvi put ...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanovi Hoksi od -26 do velikog preokreta – Jang zatrpao koš File! VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2021

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Filadelfija Seventisikserse 109:106 i poveli 3:2 u polufinalnoj seriji Istoka u plej-ofu NBA lige.

Nastavak na B92...

Zaledila se Fila: Nestvarni Hoksi od -26 do brejka!

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021

Nakon što su u četvrtoj utakmici nadoknadili deficit od 18 poena, Atlanta Hoksi su sada u Filadelfiji napravili još veći preokret i savladali Sikserse 109:106 za prednost 3-2 u pobedama u drugoj rundi plej-ofa istočne konferencije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.