Ataman ne razmišlja o Zvezdi: Sve karte bačene na tursko prvenstvo

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman ne razmišlja o Zvezdi: Sve karte bačene na tursko prvenstvo

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman rešio je da rastereti nosioce igre u duelu sa Crvenom zvezdom, koja će u Istanbulu gostovati u 10. kolu Top 16 faze Evrolige (četvrtak, 19.00).

"Nažalost nemamo šansu u Evroligi, pa ćemo se truditi samo da se što bolje pokažemo. Daćemo šansu mlađim igračima, Sinan Guler će pauzirati zbog povrede koje je pretrpeo, nećemo rizikovati i trebalo bi da odmori. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na mlađima je da se pokažu i opravdaju minutažu, pošto je umor očigledan, mali broj igrača je izneo seriju mečeva u više takmičenja. Tako je kako je, važniji nam je trenutno meč protiv Bešiktaša", rekao je Ataman.

Galatasaraj je za vikend već pobedio Fenerbahče sa 92:88 u turskom šampionatu, a u subotu će gostovati Bešiktašu u važnoj utakmici. Ataman je rešio da se posveti prvenstvu, pošto je njegova ekipa peta sa učinkom 12-9, iza Efesa, Fenera, Darušafake i Karšijake (13-8).

U Evroligi, Zvezda i Galatasaraj su na začelju grupe E sa po dve pobede uz sedam poraza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.