Ataman ne računa na Rakočevića!

Izvor: B92, 12.Feb.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman ne računa na Rakočevića!

Trener Efes Pilsena Ergin Ataman kaže da su vrlo male šanse da srpski internacionalac Igor Rakočević ostane u timu jer narušava atmosferu u timu.

Ataman i Rakočević žestoko su se posvađali na meču sa Makabijem u četvrtak. "Igor je prešao granicu, učinili smo skoro sve što je moguće da ga pridobijemo za ekipu. Za mene je najvažnija stvar kod igrača njegova odanost timskoj disciplini, a od njegovog dolaska imamo problema sa time. Vrlo su male šanse da on >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostane u sastavu", izjavio je Ataman.

"Mislim da nisam bio nekorektan ni sa jednim od igrača koji je ostajao van tima. Već imamo previše igrača za tursko prvenstvo i Evroligu, tako da ću Igorovu situaciju prijaviti rukovodstvu, a njihova je dužnost da se pobrinu za to”, dodao je turski trener.

Igor Rakočević bio je jedna od zvezdi prošlog prelaznog roka, kada je iz Taukeramike (sada Kaha Laboral) prešao u Efes. U turskom šampionatu beležio je u proseku 15,6 poena i 3,5 asistencija, a u Evroligi 11,2 poena i 2,5 asistencije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igora iz Istanbula tera trener!

Izvor: Sportal.rs, 12.Feb.2010

Prema pisanju turske štampe, Ergin Ataman, trener košarkaša Efes Pilsena, ogorčen na ponašanje Igora Rakočevića od rukovodstva kluba zahteva da se on otpusti! Ataman dodaje da su veoma male šanse da srpski internacionalac, Igor Rakočević, ostane u timu jer narušava atmosferu u timu! Ataman...

Nastavak na Sportal.rs...

Trener Efesa otpisao Rakočevića!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2010

Trener košarkaša Efes Pilsena Ergin Ataman otpisao je srpskog igrača Igora Rakočevića, jer narušava atmosferu u timu, ali je Uprava turskog kluba pozvala je obojicu da smire strasti!..Ataman i Rakočević imali su žestok sukob u četvrtak uveče na meču 3. kola Top 16 faze Evrolige protiv izraelskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.