Igor odlazi iz Efesa

Izvor: RTS, 13.Feb.2010, 04:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor odlazi iz Efesa

Trener Efes Pilsena Ergin Ataman besan na Igora Rakočevića. "Što se mene tiče on je već naš bivši igrač", rekao Ataman. Uprava najskupljeg turskog kluba pred odlukom, Rakočević ili Ataman.

Povremeni nesporaazumi između Atamana i Rakočević eskalirali su pravi rat reči na utakmici između Efes Pilsena i Makabija, koju je tim iz Istanbula izgubio rezultatom 72:62, pa je malo verovatno da će bivši srpski reprezentativac nastaviti krijeru u najvećem turskom gradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Igor je prešao granicu i sa njim sam završio. Uložili smo mnogo napora da ga dovedemo, ali sada su jako male šanse da ostane. Za mene, najvažnija stvar kod igrača je lojalnost i poštovanje klupske discipline. Već imamo višak igrača za tursku ligu i Evroligu", rekao je Ataman, a prenosi istanbulski dnavnik "Hurijet".

Izostanak Igora Rakočevića neće preterano uzdrmati Efes, jer ovaj sjajni strelac ionako ima simboličnu minutažu u Top 16 fazi Evrolige, pa je za tri utakmice na parketu proveo ukupno 32 minuta i postigao svega 11 poena, uz očajan procenat šuta.

Ni Atamanu ne cvetaju ruže, jer su silne pare potrošene na dovođenje legije stranaca donele malo uspeha u Evropi, pa turski mediji, povremeno, podsećaju upravu da bi možda bilo bolje da su doveli i ozbiljnog trenera, kao što je Fenerbahče učinio sa Bogdanom Tanjevićem.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.