Aston Vila  namučila vicešampiona Evrope, a onda je Ndombele pokrenuo uraganski preokret! Kejn dotukao goste (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila namučila vicešampiona Evrope, a onda je Ndombele pokrenuo uraganski preokret! Kejn dotukao goste (video)

Preokret Totenhema, sjajan debi Ndombelea u Premijer ligi i Kejnova furiozna završnica.

U poslednjoj večerašnjoj utakmiciprvog kola Premijer lige, Totenhem je pred svojim navijačima savladao Aston Vilu sa 3:1.

Gledajući rezultat, ne može se stei utisak koliko je napora bilo potrebno aktuelnom vicešampionu Evrope da ostvari očekivanu pobedu.

Aston Vila je već u devetom minutu meča povela pogotkom MekGina, posle odlične kontre gostujućeg tima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - 0:1.

Na izjednačenje se čekalo sve do 73. minuta, pošto je posle prave opsade gola Aston Vile lopta na kraju stigla do Ndombelea, a novajlija iz Liona je sa dvadesetak metara raspalio po lopti i smestio je u mrežu - 1:1.

Njegov gol je dao dodatnu energiju ekipi Totenhema, a preokret u 86. minutu domaćima donosi Hari Kejn, preciznim udarcem sa oko osam-devet metara - 2:1.

Isti igrač stavlja tačku na ovaj meč, svojim drugim golom u 90. minutu, za konačnih 3:1, posle odličnog prodora i asistencije Sisoka.

Podsetimo, ranije danas Mančester siti je kao gost deklasirao ekipu Vest Hema sa 5:0, a ostale današnje rezultate pogledajte OVDE.

- Tottenham  -  Aston Villa Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhem se igrao sa živcima navijača, preokret za prve bodove

Izvor: RTS, 10.Avg.2019

Fudbaleri Totenhema savladali su Aston Vilu sa 3:1 u poslednjoj današnjoj utakmici Premijer lige. . "Pevci" su na svom terenu dočekali pridošlicu iz Čempionšipa, a navijači finaliste Lige šampiona su pošteno izgrickali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.