Arteta u problemima pred gostovanje Bormutu

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 22:05

Arteta u problemima pred gostovanje Bormutu

Arsenal pred gostovanje Bormutu ima velikih problema sa povredama igrača.

Trener "tobdžija" Mikael Arteta imaće dosta problema kada bude sastavljao sastav za utakmcu na jugu engleske.

Strateg Arsenala na meču koji je na programu u subotu neće moći da računa na Bukajo Saku, Deklana Rajsa, Gabrijela Martinelija, Vilijama Salibu, Leandra Trosara i Fabija Vijeiru.

Da problemi budu još gori Saka, Rajs, Martineli i Trosar nisu trenirali tokom čitave nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Saku od meča sa Totenhemom ima problema sa stopalom, Rajs sa leđima, dok Martinelija i Trosara nikako da prođu problemi sa zadnjom ložom.

"Rajs nam nije bio na raspolaganju u sredu. Morao je da napusti londonski derbi i nije trenirao još uvek. Imamo još jedan trening za sat ili dva tako da ćemo više informacija o njemu imati danas. Martineli takođe nije trenirao još. Želimo ga nazad, ali trenutno nije na raspolaganju. Ista je situacija sa Sakom i Trosarom. Saliba je takođe dobio udarac. Fabio nije igrao na prošloj utakmici…", rekao je Arteta.

Uprkos svemu Arsenal je i dalje bez poraza u Premijer ligi i trenutno zauzima peto mesto u šampionatu Engleske sa 14 bodova, četiri manje od lidera Mančester Sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.