Arsenalova spektakularna serija još traje: Remzi srušio Barnli, Tobdžije vezale osmi trijumf u Premijer ligi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalova spektakularna serija još traje: Remzi srušio Barnli, Tobdžije vezale osmi trijumf u Premijer ligi (VIDEO)

Arsenal ni ovoga puta nije odigrao spektakualarn meč, ali se još jednom potvrdilo da ovaj tim Arsena Vengera, za razliku od nekih iz prethodnih sezona, ima izuzetno snažan karakter - 0:1

Arsenal nastavlja da gazi sve pred sobom, u Barnliju je došao do osme prvenstvene pobede, a da je ova serija započela samo nešto ranije, o šampionskoj tituli bi se na Emirejtsu govorilo kao o realnom poduhvatu! Tobdžije su na Turf Muru slavile zahvaljujući Aronu Remziju, koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u 12. minutu odlično snašao u šesnaestercu Barlija i poslao loptu pod prečku gola Toma Hitona - 0:1 (0:0).

Arsenal ni ovoga puta nije odigrao spektakualarn meč, ali se još jednom potvrdilo da ovaj tim Arsena Vengera, za razliku od nekih iz prethodnih sezona, ima izuzetno snažan karakter.

Tobdžije su znalački držale loptu u svom posedu, a u samoj završnici meča nisu dozvolile rivalu da uspostavi dominaciju na terenu i ugrozi osvajanje sva tri boda.

Ovom pobedom Arsenal je ponovo prišao Čelsiju na četiri boda zaostatka, ali Plavci pored ove bodovne zalihe imaju i dve utakmice manje, pa jednom rukom praktično drže šampionski trofej u svojim rukama.

Ipak, sve bi moglo da bude daleko jasnije već 26. aprila kada Čelsi stiže na Emirejts.

U svakom slučaju Vengerovi izabranici su na dobrom putu da obezbede direktan plasman u Ligu šampiona, pošto su u daleko boljoj formi od direktnih konkurenata iz Mančestera.

Premijer liga - 32. kolo:

Svonsi  - Everton 1:1 (0:1)

/Šelvi 69pen – Lenon 41/

Sautempton – Hal Siti 2:0 (0:0)

/Vord-Prouz 57pen, Pele 82/

Sanderlend – Kristal Palas 0:3 (0:0)

/Vikam 90 - Mari 48, Bolasi 51, 54/

Totenhem – Aston Vila 0:1 (0:1)

/Benteke 35/

Vest Bromvič Albion – Lester Siti 2:2 (2:1)

/Flečer 8, Gardner 26 – Nadžent 20, Hut 81/

Vest Hem – Stouk 1:1 (1:0)

/Kresvel 7 – Arnautović 95/

Barnli – Arsenal 0:0 (0:1)

/Remzi 12/

Nedelja:

14.30: Kvins Park Rendžers – Čelsi

17.00: Mančester junajted – Mančester Siti

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.