Arsenal nestao u drugom poluvremenu, Liverpul usamljen na čelu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal nestao u drugom poluvremenu, Liverpul usamljen na čelu! (video)

Arsenal na gostovanju po staroj priči, Liverpul fantastičan.

Liverpul je upravo zabeležio i 12. pobedu zaredom u prvenstvu Engleske na svom stadionu, a što je najbitnije, zabeležio je i treću pobedu ove sezone u Premijer ligi u isto toliko mečeva.

Danas je na "Enfildu" savladan Arsenal u meču koji je trebalo da bude derbi, ali ekipa Unaja Emerija je totalno podbacila danas.

Liverpul je slavio sa 3:1 (1:0), a Arsenal se držao sve do finiša prvog poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Matip načeo goste.

Ekipa Arsenala nije igrala loše u prvom poluvremenu, čuvali su svoju mrežu, a imali su i par opasnih napada nakon kojih su mogli da ugroze gol Adriana preko Obamejanga i Pepea.

Do kraja prvog poluvremena gol u mreži Arsenala koji je odlučio utakmicu, Arnold je izveo korner, Van Dajk odradio veliki deo posla, a najviše je skočio Matip koji je smestio loptu u mrežu za 1:0.

Do kraja Mane je imao novu šansu, ali nije postigao gol pošto je pucao preko gola.

Nastavak je doneo dominaciju Liverpula i baš bledo izdanje Arsenala.

Već u 48. minutu greška Davida Luiza koji je vukao i vukao za dres svog protivnika, da bi sudija bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Siguran izvođač je bio Mohamed Salah za 2:0.

Deset minuta kasnije, novi gol u mreži Arsenala kada je sve konačno bilo i rešeno.

Salah je kao munja prošao pored Luiza, uputio se ka golu, šutirao u suprotan ugao i - pogodio za 3:0.

Sve što je Arsenal uspeo da uradi jeste da postigne počasni pogodak preko Lukaša Toreire u 84. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.