Arsenal jeste lider, ali zbog čega to ne raduje njegove navijače?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal jeste lider, ali zbog čega to ne raduje njegove navijače?

Neki kažu da je statistika kao bikini, da je tradicija tu da bi se rušila, a navijači Arsenala nisu optimisti kada pogledaju malo unazad.

Fudbaleri Arsenala danas su konačno dočekali da preuzmu prvo mesto na tabeli Premijer lige, iako Lester ima meč manje.

Tim Arsena Vengera je i u ovoj 2015. godini ekipa koja je bila najuspešnija među premijerligašima, ali to baš i nije neki razlog za optimizam. Naprotiv, tradicija pokazuje suprotno.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arsenal je peti put u istoriji Premijer lige najbolji tim u kalendarskoj godini, a prethodna četiri puta nije uspeo da osvoji titulu na kraju sezone.

Navijačima Arsenala ništa drugo ne preostaje, osim da veruju da će njihov tim na proleće nastaviti da igraju u dobroj formi, ali i da Mesut Ozil bude bez povrede.

Koliko je Nemac ključan za igru Arsenala dokazuje i njegov današnji učinak na meču protiv Bornmuta, jer pored toga što je kod prvog bio asistent, a kod drugog i sam zatresao mrežu, Ozil je stvorio još osam prilika svojim saigračima.

Mesut Özil's game by numbers vs. Bournemouth: 95% pass acc 11 crosses 8 chances created 1 assist 1 goal Too good. pic.twitter.com/o5gcLhamuA

— Squawka Football (@Squawka) December 28, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.