Arnason: Ronaldo je gubitnik, uvek korak iza Mesija

Izvor: B92, 16.Jun.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnason: Ronaldo je gubitnik, uvek korak iza Mesija

Islandski reprezentativac Kari Arnason "spustio" je Kristijana Ronalda za komentar da su Islanđani "mali tim" zbog burne proslave remija sa Portugalijom.

Ronaldo je nakon 1:1 u prvom kolu Evropskog prvenstva istakao da su Islanđani slavili kao da su osvojili titulu, da su zbog toga mali tim koji nikad neće uraditi ništa.

"Užitak je kad vam tako nešto kaže gubitnik kao on. Može da priča šta god želi, on nije imao šansu na utakmici. Sjajan je fudbaler, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikad neće biti graciozan čovek. Njegovi komentari su razlog zašto će Mesi uvek biti korak ispred njega. Ušli smo mu pod kožu, lepo je to čuti", rekao je Arnason.

Tokom 90 minuta duela Portugala i Islanda Ronaldo je imao deset šuteva ka golu rivala, više nego čak devet od 24 tima u prvoj rundi Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Međutim, samo jednom je uspeo da šutira u okvir gola, iz neposredne blizine glavom, ali je to odbranio golman Islanda Hanes Tor Haldorson.

"Nismo imali posebnog čuvara za njega, samo smo znali gde se nalazi u svakom trenutku i da će šutirati van kaznenog prostora te da moramo sve izblokirati. Naš plan je u potpunosti uspeo očigledno", zaključio je defanzivac Islanda.

U drugom kolu Grupe F Island igra protiv Mađarske koja je na premijeri iznenadila Austriju sa 2:0.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arnason: Ronaldo je gubitnik, uvijek korak iza Mesija

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2016

Islandski reprezentativac Kari Arnason "spustio" je Kristijana Ronalda za komentar da su Islanđani "mali tim" zbog burne proslave remija sa Portugalijom...Ronaldo je nakon 1:1 u prvom kolu Evropskog prvenstva istakao da su Islanđani slavili kao da su osvojili titulu, da su zbog toga mali tim koji nikad...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.