Argentinac sudi prvi meč na Mundijalu

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinac sudi prvi meč na Mundijalu

Sudijska komisija zadužena za delegiranje arbitara na Mundijalu u Rusiji odlučila je da Argentinac deli pravdu na prvoj utakmici šampionata.

Dva dana ostalo je do prve utakmice na Šampionatu sveta u Rusiji, a FIFA je danas donela odluku o tome ko će deliti pravdu na premijernom meču.

Utakmicu Rusija - Saudijska Arabija, kojom će početi 21. Svetsko prvenstvo, sudiće arbitar iz Argentine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na centru terena stadiona "Lužnjiki" u Moskvi u četvrtak će stajati Nestor Pitana (42), najpoznatiji argentinski arbitar koji je 2014. godine sudio četiri utakmice Mundijala u Brazilu.

Rusima je Pitana dobro poznat jer je u Brazilu delio pravdu u duelu "Zbornaje" i Južne Koreje. Taj meč grupne faze prethodnog Mundijala završen je podelom bodova (1:1).

Prvi meč na Svetskom prvenstvu u Rusiji igra se u četvrtak od 17 časova.

Naš specijal o Mundijalu 2018 možete da čitate OVDE (Profili reprezentacija, sastavi, Reprezentacija Srbije, Istorijat Svetskih prvenstava, Istorijat reprezentacija).
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi i Norvežani na SP

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2018

Rusi i Norvežani su prvi izborili plasman na Prvenstvo sveta za rukometaše koje će se naredne zime organizovati u Danskoj i Nemačkoj. Rusija je u revanšu baraža savladala Češku 29:21 i tako nadoknadila gol minusa iz prve utakmice (26:27), pa se više nego ubedljivo vraća na veliku scenu, s obzirom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Dobro raspoloženje u taboru domaćina pred početak Mundijala

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 16:41

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov rekao je danas da nema problem sa kritikama, a da će se truditi da pobedom na početku Svetskog prvenstva one budu pozitivne..."Svi bi trebalo da slušaju kritičare, to je prirodno. Pod kontrolom smo i trebalo bi da budemo prirodni. Lepo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.