Argentina je zemlja mađioničara: Mankueljo iz mrtvog ugla preko živog zida i u mrežu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina je zemlja mađioničara: Mankueljo iz mrtvog ugla preko živog zida i u mrežu! (VIDEO)

El Salvador poražen sa 2:0 u Americi, udarac Banege uz pomoć načeo nominalne domaćine

Lionel Mesi nije igrao na meču El Salvadora, ali magija nije nedostajala. Selektor Argentine Tata Martino je izmešao sastav, a autsajderi nije poremetio ni gaf oranizatora i puštanja himne Kazahstana umestonjihove, te su tek u drugom poluvremenu primili golove uz dosta loše sreće i umetnosti Federika Mankuelja – 0:2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Ever Banega je odllučio da isproba svoj šut u Merilendu sa više od 30 metara, a lopta se na putu do gola odbila od igrača El Salvadora i pronašla put do mreže. Karlos Tevez, Ezekijel Laveci, Anhel di Marija i ostale zvezde nisu oduševile, ali jeste manje poznati Federiko Mankueljo.

Fudbaler Independijentea je u 88. minutu izveo slobodni udarac sa samo tri metra od gol linije, blizu kornera, i uspeo da zatrese mrežu! Momenat zbog kojeg je vredelo ispratiti inače suvoparni meč.



(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROGOL: Argentina ima majstora, a to nije Mesi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2015

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je El Salvador u prijateljskom meču sa 2:0, a navijače je očarao gol Federika Mankuelja iz slobodnog udarca u 88. minutu.. . On je iz mrtvog ugla skinuo paučinu sa gola Salvadora, a kako je to majstorski izveo uverite se sami:. . Zadivio je sigurno i samog...

Nastavak na HotSport.rs...

(VIDEO) ŠTA JE SA LEOM: Mesiju i dalje otečeno stopalo iako snimci kažu da je sve u redu

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015

Selektor "gaučosa" Tata Martino objasnio zašto je najbolji igrač presedeo na klupi meč sa El Salvadorom..Lionel Mesi je sa klupe odgledao subotnji prijateljski meč u Vašingtonu u kome je Argentina savladala El Salvador 2:0 (0:0)...Najbolji argentinski fudbaler i dalje ima problem sa stopalom, zbog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.