Antoneli: Vraćamo se bez bodova, to je ono što se računa

Izvor: Sportal.rs, 08.Feb.2015, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antoneli: Vraćamo se bez bodova, to je ono što se računa

Pobeda Milana u prošlom kolu nad Parmom bila je samo dobra "epizoda" u lošoj seriji "rosonera". Trijumfom nad "mlekadžijama" ekipa Filipa Inzagija je prekinula niz od pet mečeva bez pobede, ali je sada usledio novi poraz, od Juventusa.

Stralac jedinog gola za "rosonere" bio je Luka Antoneli koji je debitovao za klub čiju je školu prošao. Do skora je nosio dres Đenove.

- Bio je ovo dobar debi, ali se kući vraćamo bez bodova. To je ono što se računa - kazao je Antoneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << za Skaj sports Italija.

U ovom trenutku, Milan je na desetom mestu na tabeli.

- Naporno treniramo i pratimo trenera. Pokušaćemo da pobedimo u narednoj utakmici (Empoli) pošto naša pozicija na tabeli postaje ružna. Mogli smo da izjednačimo na 2:2, ali nismo. Sada moramo da podvrnemo rukave i nazad na posao - zaključio je Antoneli.

(Foto: Beta/AP Photo/Massimo Pinca)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.