Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2020, 15:03

Antalija ima kompleks od šampiona, Terimova Galata na testu

Timovi iz Istanbula favoriti

Šampion je dao znake života, a glavni izazivač pada u "komu". Možda previše bolničkih termina, u duhu pandemije koja je ponovo počela da divlja planetom, ali kako drugačije objasniti te amplitude koje se primećuju u redovima Bašakšehira i Galatasaraja. Četa sa stadiona Fatih Terim tek u prošloj rundi je uspela da ostvari prvu pobedu i makne se sa dna tabele, dok su Lavovi istog tog Fatiha Terima posle odličnog početka upali u veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krizu. Danas oba tima imaju šansu da poprave utisak.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Opijen velikim uspehom, prvom titulom prvaka Turske, sastav Okana Buruka potpuno je bio psihički nespreman na novu kampanju. Emotivno iscrpljen, istrošen tim ušao je prvenstvo i to se odrazilo na rezultate. Narandžasti iz Istanbula startovali su sa tri poraza, potom izvojevali bod protiv Geztepea i u prošlom kolu stigla je prva pobeda. Pomalo iznenađujuće, savladan je prošle sezone glavni takmac u šampionskoj trci Trabzon, i to bez po muke, u gostima (2:0). Fenjer je prepušten Ankaragučuu, a danas Bašakšehir dočekuje Antaliju, koja je jedno od prijatnijih iznenađenja šampionata.

Sastav iz popularnog letovališta četvrtoplasiran je sa osam bodova iz pet duela, ali ima očigledan kompleks od Danijela Aleksića, Edina Višće i drugova. Bašakšehir je slavio na sedam poslednjih odmeravanja snaga, dok Antalija nije uspela da zatrese mrežu na pet prethodnih odmeravanja snaga.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Istovremeno, sudaraju se Erzurum i Galatasaraj (18.00). Četa Fatiha Terima je odlično otvorila Superligu, dobila prva dva meča, ali usledio je mršav bod za 180 minta. Posle remija bez golova protiv Fenerbahčea Lavovi su pokleli od Kasimpaše (0:1), da bi turski velikan dobio šamar i od Alanje. Bio je to treći vezani neuspeh Galate, računajući i poraz od Rendžersa u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Povratak na pobednički put nije nužno izvestan za Terimov tim u ovoj utakmici, jer je novajlija do sada bio veoma konkurentan sa samo jednim porazom u prethodna četiri meča u tekućoj kampanji. Erzurum je vredan tim koji će sigurno otežati stvari gostima.

TURSKA – 6. KOLO

Petak

Kasimpaša – Geztepe 0:0

Subota

15.00: (2,75) Gazijantep (3,05) Konja (2,75)

18.00: (1,65) Bašakšehir (3,80) Antalija (5,50)

18.00: (4,00) Erzurum (3,50) Galatasaraj (1,93)

Nedelja

11.30: (2,25) Malatija (3,25) Genčlerbirligi (3,30)

14.00: (1,62) Alanja (3,80) Karagumruk (5,70)

17.00: (1,92) Fenerbahče (3,50) Trabzon (4,10)

Ponedeljak

18.00: (3,40) Denizli (3,40) Bešiktaš (2,15)

18.00: (1,87) Sivas (3,60) Rize (4,20)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.