Anri u četvrtak debituje za Barsu

Izvor: B92, 25.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri u četvrtak debituje za Barsu



Francuski reprezentativac Tijeri Anri u četvrtak će i zvanično odigrati svoju prvu utakmicu u dresu Barselone. Katalonski klub se trenutno nalazi na pripremama u Škotskoj, a prvi prijateljski meč zakazan je protiv Dandi Junajteda. Očekuje se da će pored Anrija za Barselonu debitovati i Jaja Ture i Erik Abidal, dok će iz tima izostati povređeni kapiten Karles Pujol, Edmilson i Gudjonsen, kao i Leo Mesi, Gabi Milito i Rafa Markez, koji su bili zauzeti na ovogodišnjem izdanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kopa Amerika .

Za Anrija debi za novi klub predstavlja posebno zadovoljstvo, pošto pet meseci nije odigrao ni jednu utakmicu zbog povrede mišića koju je u martu zadobio u Arsenalu.

Sigurno je da francuski napadač neće odigrati celu utakmicu, ali je i pored toga izvesnoda će biti zvezda meča na Tenadajs Parku. Svih 14 000 karata za utakmicu je već rasprodato.

Trener Frank Rajkard je izjavio da se ne brine zbog odsustva nekih od ključnih igrača, pošto namerava da šansu pruži mladim nadama kluba kao što su Bojan Krkić i Đovani. Pretpostavlja se da će, pored njih, za klub nastupati „već proverena" prva postava: Valdes, Zambrota, Tiram, Oleger,Ćavi, Inijesta, Eto i Ronaldinjo.

Posle utakmice sa Dandi Junajtedom, Barselonu u subotu očekuje prijateljski meč sa Hartsom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.