Anri postao trener Montreala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri postao trener Montreala

Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri imenovan je za novog trenera Montreal Impakta, potvrdio je danas taj MLS ligaš.

Bivši as Barselone i Arsenala, osvajač evropske i svetske titule sa reprezentacijom Francuske, ugovor je potpisao do 2022. godine.

Anri je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio samo Monako i to neuspešno, a bio je i pomoćni trener u selekciji Belgije.

Nekada najbolji fudbaler Premijer lige osvojio je i trofej Lige šampiona sa Barselonom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od koje je ranije izgubio finale istog takmičenja u dresu Arsenala, a igračku karijeru završio je u dresu Njujork Red Bula pre pet godina.

U ranijoj fazi kao igrač bio je član Monaka i Juventusa, dok je sa 51 golom na 123 utakmice najbolji strelac u istoriji selekcije Francuske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.