Povratak Tijerija Anrija, Francuz pronašao novi posao!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Tijerija Anrija, Francuz pronašao novi posao!

Pred legendarnim fudbalerom još jedan izazov.

Francuz Tijeri Anri imenovan je danas za trenera fudbalskog kluba Montreal Impakt.

Legendarni francuski fudbaler potpisao je ugovor na dve godine sa kanadskim klubom koji igra u američkoj MLS ligi, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

To je drugi trenerski posao za Anrija, koji je u januaru napustio Monako posle samo 20 utakmica, nakon što je ekipa bila u zoni ispadanja.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"To je liga koju dobro poznajem, u kojoj sam doživeo neke lepe trenutke. Izvanredno je biti u Kvebeku, u Montrealu, koji ima ogromno multikulturalno nasleđe. Uvek sam gledao šta radi taj klub, a sada sam ovde"
, rekao je Anri, preneo je Skaj.

Anri je bivši fudbaler Arsenala, Monaka, Juventusa, Barselone i Njujork Red Bulsa, u kojima je igrao četiri godine i završio karijeru 2014.

On je svojevremeno radio u Arsenalovoj fudbalskoj akademiji, a od 2016. do 2018. godine radio kao pomoćnik selektora reprezentacije Belgije Roberta Martinesa.

Montreal Impakt se takmiči u Istočnoj konferenciji, a prošlu sezonu završio je na devetom mestu od 12 klubova.

Anri će sa poslom u Montrealu početi u januaru, mesec dana pre početka sezone u MLS ligi.

Welcome to Montreal @ThierryHenry !

📰 >> https://t.co/OTLqZ2rBJo#IMFC #AllezMTL pic.twitter.com/F8Mfi5DdxC

— Impact de Montréal (@impactmontreal) November 14, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić se vratio na dobro poznato mesto (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019

Bivši košarkaš Partizana nije dugo bio bez kluba...Napustio je Milenko Tepić nedavno ekipu Varezea, nakon samo tri upisana nastupa u Seriji A...Došlo je do sporazumnog raskida saradnje, pa je 32-godišnji košarkaš krenuo u potragu za novim klubom...Sada ga je i pronašao, kako prenosi Miško Ražnatović,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.