Anduhar i Per prvi polufinalisti Serbian Opena, čeka se Nalbandijan

Izvor: Blic, 04.Maj.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anduhar i Per prvi polufinalisti Serbian Opena, čeka se Nalbandijan

Poznati su i prvi polufinalisti ovogodišnjeg Serbian opena - Španac Pablo Anduhar i Francuz Benoa Per.

Anduhar je potvrdio dobru formu pobedom u četvrtfinalu nad Čehom Lukašom Rosolom sa 6:4, 6:3, dok je Per iznenadio Jarka Nieminena rezultatom 0:6, 6:2, 7:5.

Treba reći i da je Per imao dosta sreće jer je Nieminen dva časa pre izlaska na teren dovršio sinoćnji meč sa Antoniom Veićem pa ga je u drugom i trećem setu sustigao umor.

U četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igraju i Andreas Sepi - Žil Miler kao i David Nalbandijan - Žoao Souza.

Sepi je blagi favorit protiv Luksemburžanina Milera, dok će Nalbandijan pokušati da iskoristi odsustvo Novaka Đokovića kako bi se dokopao titule.

Njegov protivnik Souza je do četvrtfinala stigao posle predaje meča Dušana Lajovića zbog povrede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.