Andrejević u Pribramu

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Avg.2011, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrejević u Pribramu

Aleksandar Andrejević (19), doskorašnji defanzivac Čukarički Stankoma, potpisao je trogodišnji ugovor sa češkim prvoligašem Pribramom. Prošle sezone Andrejević je debitovao za prvi tim Brđana u superligaškoj konkurenciji, a posle ponude Čeha lako se dogovorio sa novom poslodavcima o uslovima saradnje.
–  Stigao sam u klub u kojem mogu da iskažem potencijal. Uslovi su odlični, liga je kvalitetna i verujem da ću se brzo izboriti za minutažu – rekao je Andrejević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO: Kros Evrope u Beogradu 2013. godine

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Avg.2011

„Žurnalova” informacija sa evropske konvencije na tenerifima. Beograd će početkom decembra dobiti organizaciju Prvenstva Evrope u krosu 2013. godine. Informaciju je „Sportski žurnal“ saznao iz dobro obaveštenih izvora na Evropskoj konvenciji koja se upravo održava na Tenerifima.. . Slobodana...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.