Andrea Lekić proglašena za najbolju rukometašicu sveta

Izvor: Beta, 26.Jan.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrea Lekić proglašena za najbolju rukometašicu sveta

BEOGRAD, 26. januara 2014. (Beta) - Srpska rukometašica Andrea Lekić proglašena je u nedelju za najbolju igračicu sveta u 2013. godini u izboru Medjunarodne rukometne federacije (IHF).

Lekićeva je dobila najviše glasova stručnog žirija, predstavnika medija i navijača, koji su do 21. januara putem sajta IHF-a mogli da glasaju.

Ona je pobedila u konkurenciji Crnogorke Katarine Bulatović, Madjarica Anite Gobric i Norvežanki Katrin Lunde i Hajdi Loke.

Lekićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je prethodne godine osvojila Ligu šampiona sa Djerom, a predvodila je i reprezentaciju Srbije do srebrne medalje na Evropskom prvesntvu.

Nagradu za najboljeg rukometaša protekle godine pripala je Hrvatu Domagoju Duvnjaku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.