Anderlehtov pakao! Čudesni golman Žile mu odbranio  tri penala, a Kara Mbođ častio Mehelen bodom u 94. minutu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderlehtov pakao! Čudesni golman Žile mu odbranio tri penala, a Kara Mbođ častio Mehelen bodom u 94. minutu (VIDEO)

Posle spektakla u režiji golmana Žilea, tim Aleksandra Jankovića došao do vrednog boda u 89.minutu – 1:1

Ima nešto u toj tradiciji da Mehelen zagorčava život Anderlehtu kada god mu se ukaže prilika. Prošle sezone je tim Aleksandra Jankovića stigao do boda u šestom minutu sudijske nadoknade, a večeras je u pravom trileru izborio herojski remi na terenu Anderlehta – 1:1. Bod kao kuća, ako se zna da je tim iz Brisela promašio tri jedanaesterca, a potom sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pucao u slepočnicu autogolom Kare Mbođa! Mehelenov golman Fransoa Žile je režirao košmar za slavni klub pošto je odbranio tri penala i postao junak dana u svetskom fudbalu.

Mnogo toga se urotilo protiv Mehelena. Anderleht je u prvih 15 minuta imao dva jedanaesterca, ali je golman Žile spustio rampu i najavio svojevrstan šou među statiavama. On je prvo odbranio udarac Prata sa bele tačke, a u 14. minutu je na isti način zaustavio Okaku.

Ti detalji su možda nagovestili da ove večeri zvezde neće biti naklonjene Anderlehtu. Domaćini su stigli do prednosti u 55. minutu preko Okake, koji se iskupio za promašen penal. Ali, svetla reflektora su se opet usmerila na Fransou Žilea. Jer u 89. minutu je sudija i treći put pokazao na belu tačku u korist Anderlehta, a Žile je i treći put odbranio! Ovog puta Tilemansu! Kako li su se u tom trenutku osećali igrači i navijači Anderlehta... Pogledajte sva tri odbranjena penala 36-godišnjeg veterana na golu Mehelena. Šta reći nego: kapa dole majstore!





I dok su oni tugovali i prebirali po glavama koja viša sila je večeras protoiv njih, doživeli su još jedan šok! Da Anderlehtovo veče bude potpuni pakao, potrudio se njegov defanzivac Kara Mbođ. On je nespretnom reakcijom pogodio svoju mrežu u 94.minutu i častio Aleksandra Jankovića bodom.

Mehelen pet utakmica ne zna za pobedu u Pro ligi, ali je bod u Briselu možda nagoveštaj boljih retzultata.



PRO LIGA – 10. KOLO

Petak:

Ostende – Lokeren 2:0 (0:0)

/Gohi Bi 46, Kanesin 90+2/

Subota:

Šarlroa – Varegem 3:0 (0:0)

/Pole 48, N'Dongala 67, Saglik 88/

Leuven – Muskron 1:1 (0:0)

/Bostok 83 penal - Mišel 73 penal/

Vesterlo – Kortrijk 1:1 (1:0)

/Šurmans 8 - Kiš 70/

Sent Truden – Beveren 1:3 (0:2)

/Šufs 83 - Milošević 12, Gano 33, Mini 89/

Nedelja:

Gent – Briž 4:1 (1:0)

/Kums 15,50,62, Depotr 72 - Vormer 76/

Genk – Standard 3:1 (1:0)

/Kabasele 9, Kamagro 75, Bufel 78 – Knokert 90/

Anderleht – Mehelen 1:1 (0:0)

/Okaka 55 - Mbođ 90 ag/

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ŽUPLER LIGA: Janković slavi golmana koji je odbranio tri penala Anderlehtu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015, 00:53

Mehelen je napravio veliko iznenađenje u 10. kolu Župler lige, pošto je u Briselu igrao 1:1 sa favoritom za titulu Anderlehtom.. . Tim “srpskog Murinja” do boda je došao u 93. minutu autogolom Mbođa, čime je anulirana prednost domaćina pogotkom Okake u 55. minutu. Ipak, junak vikenda u Evropi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.