Ančeloti: Hil nije u pravu, ali Barselonin slučaj je ozbiljan

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 15:43

Ančeloti: Hil nije u pravu, ali Barselonin slučaj je ozbiljan

Karlo Ančeloti, trener Reala imao je obraćanje medijima pred meč sa Đironom.

Iskusni stručnjak je morao da odgovara i na pitanja koja se ne tiču direktno susreta, pre svega o "Slučaju Negreira", ali i optužbama od strane Migela Anhela Hila.

Posle gradskog derbija Madrida čelnik Atletika je napao Real da je njihovim delovanjem "stvorena nepodnošljiva atmosfera za sudije".

On je optužio i ljude sa klupske televizije Reala rekavši da "ako ne pominju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suđenje, da će izgubiti posao".

"Ono što sam rekao na konferenciji za medije posle meča mislim i sada, Hil nije bio u pravu. Neću ponovo da ulazim u tu temu, za mene to nema nikakvog smisla", rekao je Ančeloti.

Što se tiče "Slučaja Negreira", koji se tiče optužbi da je Barselona dugi niz godina podmićivala bivšeg potpredsednika sudijskog komiteta, Huana Mariju Negreiru, tu je bio oprezan.

"Zabrinut sam kao i svi drugi u fudbalu jer se radi o ozbiljnoj stvari. Pravosudni organi rade svoj posao i moramo sačekati rešenje. U fudbalu sam 40 godina i kada se ovakve stvari dogode to je zabrinjavajuće za sve", dodao je Italijan.

Otkrio je i da će napadač Vinisijus Žunior biti spreman za meč sa Đironom i da će igrati od početka, a u ekipi se vraćaju i defanzivci Antonio Ridiger i David Alaba.

"Ridiger se vraća u subotu, a sa Alabom nije ništa ozbiljno, pokušaćemo da ga spremimo za meč u utorak sa Napolijem", zaključio je trener Reala.

Meč Đirona - Real na programu je u subotu 30. septembra od 18.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.