Ana ubedljivo do trećeg kola Australijan opena, Jelena ispala od 97. teniserke sveta

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana ubedljivo do trećeg kola Australijan opena, Jelena ispala od 97. teniserke sveta

Ivanovićeva bolja od Sevastove (6:3, 6:3), Zigemund preslišala Jankovićevu (3:6, 7:6 (7:5), 6:4)

Srpske teniserke imale su polovičan uspeh četvrtog dana Australijan opena. Ana Ivanović je pobedila Letonku Anastasiju Sevastovu 6:3, 6:3, dok je Jelena Janković poražena od Laure Zigemund iz Nemačke sa (3:6, 7:6 (7:5), 6:4).

Ivanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je odigrala sasvim dobar meč i sasvim zasluženo se kvalifikovala u treće kolo, gde će igrati sa Amerikankom Medison Kiz.

S druge strane, Jankovićeva je razočarala ranom eliminacijom od 97. teniserke sveta i vođstva u setovima, dok je Zigemund ostvarila trijumf karijere.

Nemica se u narednoj fazi sastaje sa boljom iz duela između zemljakinje Anike Bek i Timee Bačinski iz Švajcarske.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australijan open: Ana u trećem kolu, Jelena ispala

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2016

MELBURN - Srpske teniserke imale su polovičan uspjeh četvrtog dana Australijan opena, Ana Ivanović je pobijedila Letonku Anastasiju Sevastovu 6:3, 6:3, dok je Jelena Janković poražena od Laure Zigemund iz Njemačke sa 3:6, 7:6 (7:5), 6:4...Ivanovićeva je odigrala sasvim dobar meč i sasvim zasluženo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ana u trećem kolu, Jelena ispala

Izvor: Studio B, 21.Jan.2016

Srpske teniserke imale su polovičan uspeh četvrtog dana Australijan opena, Ana Ivanović je pobedila Letonku Anastasiju Sevastovu 6:3, 6:3, dok je Jelena Janković poražena od Laure Zigemund iz Nemačke sa 3:6, 7:6 (7:5), 6:4...Ivanovićeva je odigrala sasvim dobar meč i sasvim zasluženo se kvalifikovala...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.