Ana u polufinalu Okleda

Izvor: RTS, 02.Jan.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u polufinalu Okleda

Trećom pobedom na startu sezone naša teniserka stigla do polufinala turnira u Oklendu. Gazijantep raskinuo ugovor sa Artemom Milevskim. Mata može da ide iz Čelsija ako želi, saopštio Murinjo.

Sve vesti i zanimljivosti sveta sporta možete da pratite i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama.

03.50 - Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale turnira u Oklendu, na Novom Zelandu, pošto je u četvrtfinalnom duelu savladala Kurumi Naru iz Japana u dva seta, rezultatom 6:2, 6:3. Ivanović je postavljena za drugog nosioca, a za ulazak u finale u petak će igrati protiv Belgijanke Kirsten Flipkens, koja je treći nosilac.

00.00 - Turski fudbalski prvoligaš Gazijantep raskinuo je ugovor sa ukrajinskim napadačem Artemom Milevskim. Kako je objavljeno na sajtu turskog kluba, radi se o sporazumnom raskidu saradnje koja je bila dogovorena do 31. maja 2016. godine. Milevski je letos bio na meti beogradske Crvene zvezde, ali je ipak odlučio da ode u Tursku. Pre Gazijantepa, Milevski je 11 godina bio član Dinama iz Kijeva za 278 utakmica i dao 87 golova.

00.00 - Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je da ne želi da proda Huana Matu, ali da će razmisliti o toj opciji ako Španac pokaže želju da napusti Stamford Bridž. "Ja ne želim da on ode, jasno sam to stavio da znanja, a moja vrata su uvek otvorena. Takođe, isti je slučaj i sa upravom kluba. Kada igrač želi da razgovara sa nama, mi ćemo ga saslušati", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare posle prvenstvene pobede protiv Sautemptona. "Plavci" su u gostima slavili sa 3:0, a Murinjo je zamenio Matu u drugom poluvremenu dok još nije bilo golova. Pre nego što je seo na klupu za rezervne igrače, Mata je ljutito odmahnuo rukom, ali ta reakcije nije uznemirila Murinja. "Nisam video njegovu reakciju, ali verujem da je bio frustriran zbog rezultata u tom trenutku. Nama je bila potrebna pobeda. Mata je na kraju meča proslavljao pobedu zajedno sa saigračima", dodao je Murinjo.

Danas se igraju utakmice prvog kola TOP 16 faze Evrolige a za nas je najzanimljiviji meč u Beogradskoj areni gde od 19 časova košarkaši Partizana igraju protiv Real Madrida.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana u polufinalu

Izvor: RTS, 02.Jan.2014

Trećom pobedom na startu sezone naša teniserka stigla do polufinala turnira u Oklendu. Gazijantep raskinuo ugovor sa Artemom Milevskim. Mata može da ide iz Čelsija ako želi, saopštio Murinjo...Sve vesti i zanimljivosti sveta sporta možete da pratite i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama...03.50...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.