Ana pobedila uprkos kiši

Izvor: S media, 11.Avg.2010, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana pobedila uprkos kiši

Ana Ivanović uspela je posle velike borbe u drugom setu da preokrene rezultat i slavi protiv Jaroslave Švedove sa 2:0 (6:1, 7:5) u drugom kolu WTA turnira u Sinsinatiju.

Duel je dva puta prekidan zbog kiše, ali to nije omelo srpksu teniserku da nastavi sa dobrim igrama.

Prvi put meč je prekinut na početku drugog seta, a po povratku na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << teren Švedova je povela sa 3:0 u gemovima. Ana je međutim povratila koncentraciju i stigla do 4:4, kada su teniserke ponovo morale na odmor.

Taj drugi predah više je prijao Ivanovićevoj, koja će se u narednoj rundi sastati sa Ruskinjom Jelenom Vesninom.

Ukoliko prebrodi i tu prepreku, a Jelena Janković bude bolja od Uzbekistanke Amanmuradove, gledaćemo srpski duel u četvrtfinalu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiša brža od Ane (6:1, 4:4)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2010

Ana Ivanović povela sa 1:0 u setovima protiv Švedove, a onda je počela kiša. Meč nastavljen, na 4:4 u drugom setu ponovo kiša

Nastavak na Sportske.net...

Ana u trećem kolu Sinsinatija

Izvor: B92, 12.Avg.2010, 00:40

Srpska teniserka Ana Ivanović izborila je plasman u treće kolo turnira u Sinsinatiju pobedom nad Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana...Ivanovićeva je do pobede došla rezultatom 6:1, 7:5, posle jednog sata i 14 minuta igre...Meč između srpske teniserke i Švedove bio je prekinut zbog kiše pri rezultatu...

Nastavak na B92...

Nova pobeda Ane

Izvor: RTS, 12.Avg.2010

Kiša nije omela našu Anu da pobedi. Srpska teniserka Ana Ivanović savladala je udrugom kolu turnira u Sinsinatiju Jaroslavu Švedovu iz Kazahstana sa 2:0 (6:1, 7:5). Meč je počeo oko 18.40 časova a završio se oko 23.45. Susret se odužio zbog dva prekiga usled jake kiše...Ana je krenula silovito....

Nastavak na RTS...

SINSINATI: Ana ide dalje!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2010

Meč Ane Ivanović i Jaroslave Švedove dva puta prekidan zbog kiše, ali je ipak završen pobedom srpske teniserke rezultatom 6:1, 7:5.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.