Amerika upoznala Tea: Nema u Evropi boljih bekova od njega

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika upoznala Tea: Nema u Evropi boljih bekova od njega

Legendarni selektor SAD Majk Kšiševski kaže da ne postoji bolji bek u Evropi od Miloša Teodosića.

Srpski košarkaši skrenuli su pažnju Amerikanaca na sebe briljantnim anstupima u Riju, a sada će pokušati da ih namuče u finalnoj borbi za zlato.

Pre dve godine u finalu Mundobasketa Amerika je slavilka sa 37 poena prednosti, ali u duelu odigranom u grupnoj fazi u Riju bilo je samo tri razlike za SAD, a Bogdanović je promašio otvorenu trojku za produžetak. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Glavna uzdanica Srbije je svakako Miloš Teodosić, majstor košarke sa čijim kvalitetima nadmeni Amerikanci nisu dovoljno upoznati jer ne igra u NBA ligi.

„Nema boljih igrača i bekova u Evropi od njega. Volim ga, prijatelji smo“, rekao je Kšiševski.

Dajana Taurasi je devojka koja je dugogodišnja igračica u ženskoj NBA ligi, ali ona poznaje Teodosića jer je igrala i u Evropi.

„Gledam ga već deset godina. On je jedan od mojih omiljenih igrača, a imam osećaj da niko nije čuo za njega iako je neverovatan košarkaš“, kaže Dajana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.