Američka završnica u Delrej Biču, pobede Frica i Girona VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 09:36

Američka završnica u Delrej Biču, pobede Frica i Girona VIDEO

Amerikanci Markos Giron i Tejklor Fric odmeriće snage u polufinalu turnira u Delrej Biču.

Giron je u četvrtfinalu bio bolji od sunarodnika Patrika Kipsona, 6:4, 6:4, dok je Fric bio još ubedljiviji protiv Australijanca Rinkija Hiđikate, 6:3, 6:3.

Tako ćemo na ovom turniru imati potpuno američku završnicu jer u prvom polufinalu od 21 čas igraju Tomi Pol i Frensis Tijafo.

Pol je u četvrtfinalu bio bolji od Džordana Tompsona iz Australije, 6:4, 6:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Tijafo slavio protiv Italijana Flavija Kobolija, 6:4, 6:2.

Tejlor Fric je na putu da odbrani trofej, njemu je za pobedu nad Hiđikatom bilo dovoljno 74 minuta.

"Uvek je sjajna stvar kada servirate u dobrom ritmu. Kvalitet servisa je bio veoma dobar, velika je stvar što sam imao tako visok procenat ubačenih", rekao je prvi nosilac turnira Fric, koji se nije suočio ni sa jednom brejk loptom.

Što se tiče Girona, njemu je ovo drugo uzastopno polufinale, pošto je prethodno među četiri najbolja stigao i na turniru u Dalasu protekle nedelje.

Turnir u Delrej Biču igra se za nagradni fond od 742.350 dolara

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fric i Pol u finalu turnira u Delrej Biču VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 09:07

Tejlor Fric i Tomi Pol boriće se za titulu u finalu turnira u Delrej Biču...Fric, inače branilac trofeja i prvi nosilac bio je bolji od sunarodnika Markosa Girona, 7:6 (8), 6:2, dok je Pol takođe u američkom duelu pobedio Frensisa Tijafoa, 6:2, 6:2...Biće to četvrto američko finale u istoriji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.