Alonso je posle udesa mislio da ima 13 godina i da vozi karting

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso je posle udesa mislio da ima 13 godina i da vozi karting

Fernando Alonso će propustiti trku za Veliku nagradu Australije u šampionatu Formule 1, zbog udesa tokom testiranja u Španiji. Međutim, u medijima se pojavila nova vest vezana za zdravstveno stanje bivšeg dvostrukog šampiona. Kako prenosi El Pais, novi član Meklaren Honde se probudio u bolnici i na kratko, zbog amnezije verovao da je 1995. godina.

U tekstu se navodi da su ga lekari u bolnici, nakon udesa pitali ko je i čime se bavi, kao i da je on imao sledeći odgovor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

- Ja sam Fernando, vozim karting i želim da postanem vozač u Formuli 1 - navodno je kazao 33-godišnji Španac.

U timu Meklarena nisu želeli da komentarišu ove navode, već su izdali saopštenje.

- Dan posle udesa smo izdali saopštenje sa namerom da ispravimo brojne navode u medijima. Meklaren neće odgovarati na pitanja o njegovom stanju, pošto je ta briga prepuštena ljudima koji su školovani za to, njegovim lekarima. Sve što možemo da kažemo je da se značajno oporavlja i da ga očekujemo uskoro, spremnog da pruži maksimum. Razumemo da mediji žele da imaju informaciju, ali na sve što nije odgovoreno, odgovoriće lekari, a ne ljudi iz tima - objašnjeno je u Meklarenu.

Trka u Melburnu će se voziti 15. marta, a umesto Alonsa u bolidu će biti Kevin Magnusen.

(Foto: Beta/AP Photo/Miguel Morenatti)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.