Almond dobio otkaz u Zvezdi, Elton Braun se vratio u SAD zbog rođenja ćerke

Izvor: Blic, 21.Okt.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Almond dobio otkaz u Zvezdi, Elton Braun se vratio u SAD zbog rođenja ćerke

Američki košarkaš i član Crvene zvezde DIVA Moris Almond dobio je otkaz dok se Elton Braun vratio u SAD zbog rođenja ćerke. Iako se prvobitno, analizirajući njegove izjave na Tviteru pomislilo da je raskinuo ugovor sa Zvezdom, on je naglasio da će 28. oktobra ponovo put Beograda.

Almond je doveden kao veliko pojačanje, sa oreolom najboljeg strelca razvojne NBA lige i nekadašnjeg 25. pika na draftu, ali 27-godišnji krilni košarkaš nije opravdao očekivanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Na dosadašnjih pet utakmica prosečno je beležio šest poena uz samo 38 odsto realizacije i 3,6 skokova po meču.

"Završetkom saradnje sa Almondom KK Crvena zvezda DIVA će u najskorijem roku pokušaće da pronađe adekvatnu zamenu i igrača koji će u značajnoj meri doprineti poboljšanju rezultata. Ambicije KK Crvena zvezda DIVA u ovoj sezoni i pored slabijeg starta ostaju iste, neće se menjati. Ali, ono što će stručni štab i rukovodstvo kluba zahtevati da se promeni je svakako odnos i pristup igri celukupnog igračkog kadra i mnogo veća brobenost u nastavku sezone", stoji na sajtu crvemo-belih.

Elton Braun se u više navrata tokom poslednjih 24 časa oglasio na svom Tviter profilu, ali nijednom nije napisao zašto je otišao iz Beograda.

"Upravo sam sleteo na američko tle. Čoveče, kako je lep osećaj omirisati vazduh Amerike...zemlje slobode i pravičnosti...ponekad (smeh)", napisao je Braun.

Sat vremena kasnije dodao je rečenicu koja je indirektno ukazivala na to da je u Zvezdi označen kao jedan od krivaca neuspeha na startu sezone.

"Jedna od stvari koju najviše mrzim je kada čovek uperi prst i okrivljuje druge. Pravi ljudi se pogledaju u ogledalo i žrtvuju se ili pristanu na promene", napisao je Braun.

Na kraju je tokom dana dodao rečenicu u kojoj je sve objasnio.

"Za dan, dva ću postati otac pa sam zato otišao u SAD. Čekam rođenje ćerke. U Beograd se vraćam 28. oktobra", potvrdio je Braun.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović naglasio je da će do ponedeljka biti ozvaničeno da li su se tokom vikenda dogodile promene u igračkom kadru.

Povezane vesti: Braun: Velika mi je čast što ću igrati za Crvenu zvezdu Crveno-beli do kraja sezone pod imenom Crvena zvezda DIVA!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Elton Braun: Pogledajte se u ogledalo!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2012, 07:01

Centar Zvezde Elton Braun, koji je otišao u SAD zbog rođenja ćerke, preko Tvitera izrazio nezadovoljstvo situacijom u klubu..Ljulja se...Amerikanac Moris Almond dobio je otkaz u Crvenoj zvezdi Diva, a njegov sunarodnik Elton Braun otputovao je u SAD kako bi prisustvovao rođenju ćerke. To je odmah...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.