Elton Braun se vratio u SAD, raskinuo ugovor sa Zvezdom?

Izvor: Blic, 21.Okt.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Braun se vratio u SAD, raskinuo ugovor sa Zvezdom?

Najavljen kao veliko pojačanje kluba, američki košarkaš i član Crvene zvezde DIVA Elton Braun vratio se u SAD, ali nije poznato da li je pre odlaska iz Beograda raskinuo ugovor sa crveno-belima.

Braun se u više navrata tokom poslednjih 24 časa oglasio na svom Tviter profilu, ali nijednom nije napisao zašto je otišao iz Beograda.

"Upravo sam sleteo na američko tle. Čoveče, kako je lep osećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << omirisati vazduh Amerike...zemlje slobode i pravičnosti...ponekad (smeh)", napisao je Braun.

Sat vremena kasnije dodao je rečenicu koja ukazuje na to da je u Zvezdi definitivno označen kao jedan od krivaca neuspeha na startu sezone.

"Jedna od stvari koju najviše mrzim je kada čovek uperi prst i okrivljuje druge. Pravi ljudi se pogledaju u ogledalo i žrtvuju se ili pristanu na promene", napisao je Braun.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović naglasio je da će do ponedeljka biti ozvaničeno da li su se tokom vikenda dogodile promene u igračkom kadru.

Povezane vesti: Braun: Velika mi je čast što ću igrati za Crvenu zvezdu Crveno-beli do kraja sezone pod imenom Crvena zvezda DIVA!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Braun u SAD, ali vraća se u CZ

Izvor: B92, 21.Okt.2012

Dan pošto je Crvena zvezda raskinula ugovor sa Morisom Almondom, drigi Amerikanac Elton Braun otputovao je u SAD...Braun se brzo oglasio na tviteru prezadovoljan povratkom u SAD, ali je sa Malog Kalemegnada za B92 potvrđeno da je otputovao zbog porođaja supruge te da će se za nekoliko dana vratiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.