Alison potpisao, ali sad svi pričaju o Salahu! Kakva je njegova uloga u ovoj priči? (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alison potpisao, ali sad svi pričaju o Salahu! Kakva je njegova uloga u ovoj priči? (video)

Brazilski golman otkrio nepoznate detalje koji su prethodili večerašnjem potpisivanju ugovora.

Liverpul je večeras i zvanično rešio goruće pitanje u svojoj ekipi, poziciju čuvara mreže, koju je popunio brazilski reprezentativac i dosadašnji golman Rome Alison Beker.

On je od večeras najskuplje plaćeni golman u istoriji, opširnije o tome čitajte OVDE, a posle potpisivanja ugovora Alison je otkrio i jedan zanimljiv razgovor koji je vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Mohamedom Salahom tokom trajanja pregovora.

Podsetimo, njih dvojica su zajedno igrali i u Romi, gde je i počelo njihovo prijateljstvo.

''Nismo često bili u kontaktu otkad je on otišao iz Rome. Sreli smo se ponovo u aprilu, kada smo igrali jedan protiv drugog u Ligi šampiona.





Juče mi je poslao poruku u kojoj je napisao: 'Hej, šta čekaš?' S obzirom da su pregovori uznapredovali, odgovorio sam mu odmah: 'Smiri se, na pravom sam putu'.





Zaista sam srećan što ću ponovo imati priliku da igram sa njim u ekipi. Ne samo što je sjajan fudbaler, on ima i jak karakter i sjajna je osoba, što je veoma važna stvar'', poručio je Aloson u izjavi za klupski sajt Liverpula.

Naravno, ne treba ni isticati koliko je ovaj Salahov gest oduševio navijače Liverpula...

-

Mo Salah you absolute legend!  pic.twitter.com/WkLEoudI63

— The Redmen TV (@TheRedmenTV) July 19, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.