Liverpul oborio rekord, Alison na Enfildu

Izvor: RTS, 19.Jul.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul oborio rekord, Alison na "Enfildu"

Prvi golman reprezentacije Brazila i doskorašnji čuvar mreže Rome, Alison Beker, novo je pojačanje Liverpula. Brazilac u Englesku dolazi u transferu vrednom 72,5 miliona evra, što je rekord u istoriji fudbala za dovođenje golmana.
Alison u Liverpul dolazi nakon fenomenalne sezone sa Romom, sa kojom je došao do polufinala Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojem je zanimljivo ispao upravo od Liverpula.

Brazilski golman je nastupao za sve nacionalne selekcije, a pre Rome branio je na golu Internacionala.
U Rim je stigao 2016. godine, da bi samo dve godine kasnije, u svojoj 25. godini za čak 72,5 miliona evra prešao u redove Liverpula.
Transfer Alisona na Enfild najveći je u istoriji fudbala za golmana, a zanimljivo je da je prethodni rekord držao Đanluiđi Bufon, kojeg je Juventus 2001. godine platio 53 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nejmar ostaje naredne sezone u Pari Sen- Žermenu

Izvor: Beta, 20.Jul.2018, 08:05

Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da ostaje naredne sezone u Pari Sen-Žermenu čime je okončao spekulacije o mogućem odlasku."Ostajem u Parizu. Imam ugovor", rekao je Nejmar novinarima u Sao Paulu tokom aukcijske prodaje njegove fondacije koja pomaže deci u problematičnim naseljima.Prelaskom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.