Alimpijević: Podržite ovaj mladi tim

Izvor: RTS, 22.Sep.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević: Podržite ovaj mladi tim

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević uoči turnira na Kritu analizirao je urađeno u pripremnom periodu i poslao poruku navijačima da "veruju i podrže mladi tim".
Košarkaši Crvene zvezde mts nakon odrađenog pripremnog perioda u Beogradu uputili su se na Krit gde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će nastupati na elitnom turniru i na taj način napraviti poslednju proveru pred početak sezone.

Pored Crvene zvezde, učesnici turnira su i giganti Evroligaši Olimpijakos i Makabi, kao i Uniks iz Kazanja koji je protekle sezone nastupao u najelitnijem evropskom takmičenju.
Crveno-beli prvi meč na turniru igraju od 19 časova i 30 minuta protiv Olimpijakosa.
To će biti najjača provera za crveno-bele koji su u pripremnom periodu do sada savladali sve rivale.
Poslednji meč protiv Lokomotive Kubanj i sigurna pobeda ulila je dodatan optimizam u novi mladi tim Crvene zvezde.
Kako je trener Dušan Alimpijević istakao u razgovoru za Zvezdin sajt, Zvezda će biti oslabljena jer na turniru neće nastupati kapiten Branko Lazić i Pero Antić, ali da će uprkos tome meč biti veoma značajan pogotov za mlade igrače koji nisu imali priliku da se susretnu sa evroligaškim rivalima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRED TURNIR NA KRITU: Alimpijević analizirao do sada urađeno i poslao poruku navijačima (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2017

Košarkaši Crvene zvezde učestvuju na veoma jakom turniru na Kritu koji se održava od petka 22.09 do nedelje 24.09.. Nakon odrađenog pripremnog perioda u Beogradu, crveno-beli su se uputili na Krit gde će nastupati na elitnom turniru i na taj način napraviti poslednju proveru pred početak sezone....

Nastavak na HotSport.rs...

Neuigrana Zvezda bez šanse protiv Olimpijakosa

Izvor: B92, 22.Sep.2017

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u polufinalu turnira na Kritu od Olimpijakosa sa 70:56...Ekipa Dušana Alimpijević izgledalo je dosta neuigrano u nekim delovima meča što je grčki velikan uspeo da kazni...Od početka meča igralo se dosta fizički jako i na malo poena. U takvom rasporedu snaga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.