Alimpijević: Podržite ovaj mladi tim

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević uoči turnira na Kritu analizirao je urađeno u pripremnom periodu i poslao poruku navijačima da "veruju i podrže mladi tim".

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon odrađenog pripremnog perioda u Beogradu uputili su se na Krit gde će nastupati na elitnom turniru i na taj način napraviti poslednju proveru pred početak sezone.

Pored Crvene zvezde, učesnici turnira su i giganti Evroligaši Olimpijakos i Makabi, kao i Uniks iz Kazanja koji je protekle sezone nastupao u najelitnijem evropskom takmičenju.

Crveno-beli prvi meč na turniru igraju od 19 časova i 30 minuta protiv Olimpijakosa.

To će biti najjača provera za crveno-bele koji su u pripremnom periodu do sada savladali sve rivale.

Poslednji meč protiv Lokomotive Kubanj i sigurna pobeda ulila je dodatan optimizam u novi mladi tim Crvene zvezde.

Kako je trener Dušan Alimpijević istakao u razgovoru za Zvezdin sajt, Zvezda će biti oslabljena jer na turniru neće nastupati kapiten Branko Lazić i Pero Antić, ali da će uprkos tome meč biti veoma značajan pogotov za mlade igrače koji nisu imali priliku da se susretnu sa evroligaškim rivalima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво