Aleksić preporođen - Peti gol na poslednje četiri utakmice!

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić preporođen - Peti gol na poslednje četiri utakmice!

Srpski internacionalac Danijel Aleksić konačno je počeo da radi stvari zbog kojih je svojevremeno okarakterisan kao jedan od najtalentovanijih fudbalera u zemlji.

Bivši fudbaler Vojvodine Danijel Aleksić (24) ušao je u golgetersku formu pošto je večeras postigao peti gol na poslednje četiri utakmice u dresu Sent Galena.

Sent Galen je u odloženom susretu 23. kola švajcarske Superlige savladao Grashopers rezultatom 2:0 (2:0) iako je više od 70 minuta imao igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << manje na terenu.

Srpski internacionalac je četiri minuta pre kraja prvog dela igre postigao drugi gol za Sent Galen, ukupno peti na poslednje četiri utakmice u dresu švajcarskog tima.

Nedokazani talenat srpskog fudbala ušao je u golgetersku seriju pre mesec dana u susretu sa Tunom, a do danas je na četiri utakmice upisao pet pogodaka.

Ne treba podsećati na to da je Danijel Aleksić slovio za jednog od najtalentovanijih igrača u Srbiji ali je preranim odlaskom u inostranstvo napravio pogrešan korak koji ga je skupo koštao.

Izdanak Vošine omladinske škole od prošle godine nastupa za Sent Galen i nadamo se da će u tom švajcarskom klubu uspeti da revitalizuje karijeru i dokaže da nije uzalud bio jedan od najtraženijih igrača domaće lige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tako to radi Danijel Aleksić! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 10:29

Pisali smo već, nekadašnji biser Vojvodine Danijel Aleksić u poslednje vreme je konačno zablistao i u inostranstvu, u dresu švajcarskog Sent Galena...On je postigao pet golova na poslednje četiri utakmice, a najnoviji je viđen sinoć u derbiju protiv Grashopersa, kada je Sent Galen slavio sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.