Alegri je sigurica i ovo je razlog više da krenu po njega!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 18:27

Alegri je "sigurica" i ovo je razlog više da krenu po njega!

Alegriju istekao ugovor sa Juventusom!

Italijanskom treneru Masimilijanu Alegriju istekao je danas ugovor sa Juventusom i može da se vrati fudbalu.Alegri je prošlog leta otišao iz Juventusa, kada ga je zamenio Mauricio Sari, ali je imao još godinu dana ugovora sa crno-belima.

Njegov ugovor istekao je danas, a Juventus nema obavezu da mu isplati sedam miliona evra, preneli su italijanski mediji.

To znači da 57-godišnji trener može da razgovara sa drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubovima o angažmanu, bez potrebe da pregovara o otpremnini.

Ako premotamo malo film na poslednjih nekoliko meseci, jasno je da bi brojni klubovi mogli da ga ponovo pozovu. On se povezivao sa Mančester Junajtedom, Pari Sen Žermenom, zimus čak i sa Barsom, kada je Ernesto Valverde dobio  otkaz, a biće zanimljivo videti koji će biti nejgov naredni klub.

Alegri je od 2014. do 2019. godine predvodio Juventus do pet titula u Seriji A, četiri Kupa, sva Superkupa Italije i dva finala Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.