Alegri besan: Izgubio sam glas, nismo smeli da izgubimo

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri besan: Izgubio sam glas, nismo smeli da izgubimo

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je posle poraza od Parme (0:1) da njegova ekipa nije uradila ništa i da je zaslužila poraz.

"Stara dama" je izgubila tek drugi put u Kalču ove sezone kada je malo ko očekivao, na gostovanju "fenjerašu" koji usled finansijskih problema prolazi kroz najteži period u klupskoj istoriji.

"Nismo uradili ništa u drugom poluvremenu i zasluženo smo izgubili. Skoro sam izgubio glas. Parma je igrala dobro, mi smo bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spori, nismo kontolisali utakmicu uopšte i dozvolili smo im još tri-četiri kontri", rekao je kratko Alegri za Skaj sport Italija posle meča.

Juventus već u utorak čeka prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Monaka.

"Monako je druga stvar... Potcenili smo Parmu, nismo shvatili da je ovaj meč mogao da nam obezbedi Skudeto. Ako nismo mogli da pobedimo, nismo smeli da izgubimo. Promene u sastavu ne mogu da budu alibi, nismo dobili nijedan duel i to sve govori. Nadam se da će nas ovaj poraz prodrmati", naglasio je Alegri.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Alegri: Nismo uradili ništa

Izvor: B92, 12.Apr.2015, 08:30

Trener a Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa u duelu sa Parmom nije uradila ništa i da je zaslužila poraz...Juventus je izgubio od poslednjeplasirane Parme sa 1:0, što je ekipi iz Torina tek drugi poraz od početka sezone...„Nismo uradili ništa u drugom poluvremenu i zasluženo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.