Alegri: Nemam šta da zamerim igračima – nije im lako

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 10:58

Alegri: Nemam šta da zamerim igračima – nije im lako

Trener Juventusa Masimilijano Alegri razočaran je odlukom da se torinskom klubu oduzme 10 bodova zbog malverzacija prilikom transfera igrača.

Juventus je posle ove kazne pao sa drugog mesta u Seriji A na sedmu poziciju sa 59 bodova.

Torinski klub je u ponedeljak u 36. kolu Serije A poražen od Empolija 4:1.

"To je mučenje. Oni odlučuju gde bi Juventus trebalo da bude. To je nepoštovanje prema zaposlenima, igračima i trenerima. To je neverovatno, to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je previše", rekao je Alegri.

On je istakao da nema šta da zameri igračima iako je Juventus poražen na gostovanju u Empoliju.

"Juventus je po rezultatima sa terena na drugom mestu na tabeli Serije A. Nemam šta da zamerim igračima, nije im lako, to je nenormalna situacija. 15 minuta pre početka meča bili smo na drugom mestu, a onda smo videli da imamo 59 bodova i da smo sedmi", istakao je Alegri.

Veoma je ljut zbog kazne i poručuje čelnicima takmičenja da im kažu unapred šta žele od njih.

Želim da istaknem jednu stvar. Juventus je drugi na tabeli, to smo zaslužili na terenu. Prihvatamo sve, ali se stvarno nadam da će se ovo jednom zauvek rešiti. Neka samo odluče gde žele Juventus, recite nam i tako rešite problem. Ne govorim im šta da odluče, samo tražim da odluče jednom i zauvek. To je neverovatno. Jednostavno neverovatno. Sada možemo samo da se nadamo da ćemo sledeću sezonu početi, a da znamo tačno u kojoj smo situaciju. Voleo bih da su nam pre dva meseca rekli koja je kazna i da su nam poručili hoćemo li biti izbodeni ili otrovani jer bismo tada barem nešto znali“, poručio je Alegri.

Juventus će do kraja sezone u Seriji A igrati sa Milanom i Udinezeom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.