Albanci skupljaju novac da plate kaznu Džaki i Šaćiriju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci skupljaju novac da plate kaznu Džaki i Šaćiriju

Albanska dijaspora pokrenula je akciju prikupljanja novca kako bi platila kaznu za švajcarske fudbalske reprezentativce Granita Džaku, Džerdana Šaćirija i Stefana Lihštajnera.

Jedan Albanac iz Njujorka putem sajta "Gofundme.com" pokrenuo je kampanju da se fudbalerima sakupi i plati kazna od ukupno 25.000 švajcarskih franaka zbog toga što su golove u pobedi nad Srbijom (2:1) na Mundijalu slavili sklapanjem rukama "albanskog orla".

Za 14 sati donirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je preko 11.000 dolara i kompletan iznos biće prosleđen Fudbalskom savezu Švajcarske.

- Doneli su svim Švajcarcima i Albancima širom sveta sreću i radost, molimo vas za malo podrške - navodi se na pomenutom sajtu u akciji.

FIFA je obrazložila da su Šaćiri, Džaka i Lihštajner sankcionisani zbog nesportskog ponašanja, ali su izbegli suspenziju i uz novčanu kaznu dobili upozorenje.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Albanci se udružili i skupljaju novac da plate kaznu Džaki i Šaćiriju

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2018

Švajcarski reprezentativci albanskog porekla Granita Džaku, Džerdana Šaćirija, kao i Stefan Lihštajner kažnjeni su zbog nesportskog ponašanja, a albanska dijaspora je pokrenula akciju ne bi li im pomogla...Sa ukupno 25.000 švajcarskih franaka kažnjeni su jer su golove u pobedi nad Srbijom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.