Šaćiri, Džaka i Lihtštajner kažnjeni samo novčano

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri, Džaka i Lihtštajner kažnjeni samo novčano

Reprezentativci Švajcarske Granit Džaka, Đerdan Šaćiri i Stefan Lihtštajner nisu suspendovani zbog proslave golova na meču protiv Srbije.

Švajcarski trio bio je pod istragom FIFA zbog provokativnog načina proslave golova protiv Srbije. Mnogi mediji su bez osnova spekulisali da bi moglo da se dogodi da budu suspendovani na jedan ili dva meča. To se naravno nije dogodilo.

FIFA je nastavila sa trendom pojačanih finansijskih kazni koji ima od početka Mundijala i trojici igrača izrekla novčane kazne u iznosima od pet (Lihtštajner) do 10 hiljada franaka (Džaka i Šaćiri).

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novčane kazne za Džaku, Šaćirija i Lihtštajnera

Izvor: Vostok.rs, 25.Jun.2018

Fudbaleri reprezentacije Švajcarske Granit Džaka i Džerdan Šaćiri kažnjeni su novčano, sa po 10.000 švajcarskih franakazbog kontroverznog slavlja golova na utakmici protiv Srbije, dok će kapiten Stefan Lihtštajner morati da plati pet hiljada, prenosi RTS.. Disciplinska komisija Fifa odlučila...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.